Tots els pobles
EN

Inici> Notícies

La millor catifa vermella

Temps: 2021-12-13 Accessos : 77

2

El color vermell significa felicitat, bona sort i coratge.

Alguns coneixements sobre la catifa vermella

Tipus de tela
Hi ha molts tipus de teixits que es poden utilitzar per elaborar una catifa, com ara llana, cotó, jute, sisal, herbes marines, seda, sintètics i acrílics. Per a aquesta catifa, està feta de 45% cotó, 55% polièster, que és una de les millors vendes a Amazon.

Comptes
A més del teixit, hauríeu de tenir en compte la línia d'una catifa i el recompte d'agulles. El recompte de línies és el nombre de punts fets per polzada quadrada mentre que el recompte d'agulles és el nombre de bucles del fil. Un nombre més alt indica una catifa de major qualitat amb fibres més denses i de teixit més ajustat.

Categories i formes
No importa quin tipus de catifa, es pot classificar segons diferents propòsits
Les catifes d'àrea són típicament catifes interiors fetes de llana o teixits sintètics. Aquestes catifes són accents habituals a les sales d'estar, menjadors, oficines i dormitoris.
Les catifes i estores exteriors solen construir-se amb un material sintètic anomenat polipropilè. Aquestes catifes són resistents i estan construïdes per suportar l'exposició a la brutícia, la pluja i altres elements nocius.
Les catifes de bany i cuina són més petites que les catifes d'àrea i solen estar fetes de materials sintètics o similars al cautxú. Aquestes catifes estan fetes per repel·lir l'aigua.
Els corredors són catifes d'àrea amb una amplada curta però llarga extensa. Adornen passadissos i escales.

Avís:
Si tens més sol·licitud, fes clic a www.kareer.com, a google, t'ajudarem el més aviat possible.