Tots els pobles
EN

Inici> Notícies

La manta de doble capa us ofereix una sensació de suavitat doble quan esteu al llit

Temps: 2021-12-13 Accessos : 58

1

QUÈ ÉS LA MANTA RASCHEL?
La manta Raschel està teixida per la màquina de teixir d'ordit Raschel. La camussa acabada té una camussa molt forta, una sensació de cabell fort i vertical, una densitat de camussa uniforme, sense caiguda de cabell.

MIDA I PES NORMAL:
1.mida: 140*190 cm, 1.5 kg
2.mida: 150 * 200 cm, 2 kg, 2.5 kg
3.mida: 180*220 cm, 3 kg
4.mida: 200 * 230 cm, 3.5 kg, 4 kg, 4.5 kg, 5 kg, 6 kg
Ara mateix tenim 25 dissenys en estoc, també acceptem dissenys personalitzats.

QUANT PODEU ESPERAR GASTAR A LA NOSTRA MANTA RASCHEL
Les nostres mantes Raschel estan fetes de polièster de bona qualitat amb una bona impressió detallada o un patró que us hauria de costar entre $ 12 i $ 30 o més, depenent de la mida i el disseny que seleccioneu.

PMF LES NOSTRE MANTA RASCHEL
Aquesta manta raschel es pot rentar a màquina?
R. Les nostres mantes Raschel es poden rentar a màquina, però per rentar-ne cal utilitzar-ne una professional. Si voleu utilitzar la manta raschel més temps, us recomanem que la renteu a mà, el material és un tresor, i també les mantes solen ser de doble capa, és massa pesada.

La manta Raschel és prou gran per als adults?
A. Un més petit per als nens i principis d'hivern. Un més gran i més pesat és adequat per al fred hivern, s'adapta perfectament als adults. Comproveu les mides abans de fer la comanda per assegurar-vos que rebeu una manta prou gran per al que necessiteu.

Si voleu saber més detalls, poseu-vos en contacte amb el nostre lloc web: www.kareer.com. Estem encantats de compartir el nostre disseny diferent sobre les mantes Raschel i us donarem un gran suport i servei al vostre costat.